Kungsholmens Biljardklubb (KBK)

Anmäl dig till kommande rankingtävlingar!

Webbformuläret för anmälningar till rankingtävlingar sköts av KBK åt snookerkommittén. Man anmäler sig alltså till rankingtävlingar här oavsett arrangör. Välj en tävling för att se dess arrangör.

Här kan du anmäla dig till kommande rankingtävlingar. Anmälan öppnas automatiskt och förblir öppen i exakt två veckor. Tävlingskalendern hittas på biljardförbundets webbplats (och även här till vänster). Sista anmälningstid är normalt kl 18.00 två dagar före tävlingens första dag. För SM är sista anmälningstid tidigare. (Det finns också en testtävling i listan som man kan använda för att testa hur anmälan funkar.)

Anmäl dig till kommande tävlingar

Fyll i alla fält nedan för att din anmälan skall registreras. Skulle något bli fel, kontakta nikos.dimitrakas@biljardforbundet.se

Välj den tävling du vill anmäla dig till:
Ange ditt namn (förnamn efternamn):
Ange ditt födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD):
Välj ditt kön:
Välj din klubb (om du inte tillhör någon klubb kan du bli medlem i arrangerande klubb på plats):
Ange en e-postadress och ett telefonnummer som du kan kontaktas på ifall det behövs. T ex om tävlingen ställs in eller om starttiden ändras eller om du inte får delta i tävlingen, kommer du att meddelas via e-post. Vid undantagsfall kan du kontaktas per telefon. E-postadressen och telefonnumret kommer aldrig att visas på den här webbplatsen.
Ange e-postadress:
Ange telefonnummer:
Anmälans tidpunkt och datorns IP-adress kommer att sparas tillsammans med din anmälan.

Se information om en tävling

Här kan du också se information om varje tävling, samt vilka som redan är anmälda (via formuläret) till varje tävling.

Välj en tävling: