VM finalisten Lee Walker och Svenska snooker-eliten bjuder in till öppet hus

En helspäckad sportlovsvecka fylld med snookeraktiviteter väntar alla snookerintresserade Stockholmare (eller hitresta).

Evenemanget hålls på Snookerhallen, krukmakargatan 34 i Stockholm, mellan 27:e februari – 3:e mars

Snookerhallen kommer att ha öppet hus från 11.00 alla dagar den veckan. Det innebär att ALLA är välkomna att testa på snooker kostnadsfritt mellan 11-14.

På plats kommer Sveriges elitspelare och hårt satsande juniorer att finnas för att hjälpa till med teknik- och regelfrågor samt allmän introduktion till spelet.

Vi har även äran att ha ex-proffset och nyblivne VM 2:an Lee Walker från Wales på plats för att träna med oss.

Mån-fre 11-18 kommer han att träna med en elitgrupp och på kvällarna (19-22) finns möjlighet att ta privata lektioner för €35/h + bordshyra (=55min).

På fredagkväll 2/3 kl. 18.00 är det som vanligt 6-bollars HCP där varje veckas finalister sedan kommer att spela en grand-final i maj. Med Lee Walker i startfältet kan det bli en riktigt intressant turnering!

Veckan avslutas på lördag 3/3 med ett par uppvisningsmatcher mellan Lee Walker och våra toppspelare.

Stockholms Snooker och Billiards Klubb och Kungsholmens Biljard Klubb i samarbete med Svenska Biljardförbundet och Snookerhallen